×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 572

Επιτέλους (Ν)ίκη, με το αγγλικό σκορ 5-3 τον Αμπελακιακό

Επιτέλους (Ν)ίκη, με το αγγλικό σκορ 5-3 τον Αμπελακιακό

Στο πιο συναρπαστικό ματς της 27ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Ά κατηγορίας Πειραιά, η Νίκη Ρέντη και ο Αμπελακιακός χαρίσανε σκορ και θέαμα στο γήπεδο του Ρέντη «Σταύρος Μελισσουργός» την Κυριακή (2/4), με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο με 5-3 , έπειτα από έντεκα συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

από
στις 02/04/2017

Με την έναρξη του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν  ιδιαίτερα κεφάτες επιθετικά, με τον Δασκαλάκη να ανοίγει το σκορ στο 15’ για την Νίκη. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν σε διάστημα τριών λεπτών (18’) με τον Τσαγκάρη να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 30’ ο Παπαδόπουλος έκανε το 2-1 για την ομάδα του Ρέντη, με τον Τσαγκάρη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ αλλά και της ομάδας του στο 43’ ,διαμορφώνοντας το 2-2 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Ενώ ο ρυθμός φάνηκε να είχε πέσει στο δεύτερο μέρος, δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά από τους Μακρή (73’ )και Παπαδόπουλο (76’) έδειχναν να καθαρίζουν την υπόθεση νίκη για την ομάδα τους, με τον Τσαγκάρη να τους αγχώνει στο 89’ πετυχαίνοντας Χατ-τρικ και μειώνοντας σε 4-3. Στην επόμενη επίθεση ο Οσμανάι σκόραρε για το 5-3 με την Νίκη Ρέντη τελικά να επικρατεί. Στο 90’ αποβλήθηκε ο Μαυράκης του Αμπελακιακού για εξύβριση.

Διαιτητές: Αλατσάκης, Παχωπός, Παγουρτζής

Νίκη Ρέντη: Ζίλο, Τσέλικας, Μάζης, Τσιρογιάννης, Φράγκος, Λιανάι, Παπαδόπουλος (90’Σταθελάκης), Τσιρογιάννης Α. (75’ Ξένιος), Μακρής (83’ Δημητρόπουλος), Δασκαλάκης, Οσμανάι

Αμπελακιακός: Ψαρρός, Γαλακτερός (67’ Μπούνταλης), Γεωργαντόπουλος, Θεοδοσίου, Παπαδόπουλος (25’ Ντεμα), Μπούτσης, Τσαγκάρης, Λιάτος, Χαλούλος, Φωτεινάκης (60’ Ζώτο), Μαυράκης

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 00:19