ΕΠΣ Πειραιά: Δάφνη Ταμπουρίων - ΑΕ Χατζηκυριακείου 1-4

ΕΠΣ Πειραιά: Δάφνη Ταμπουρίων - ΑΕ Χατζηκυριακείου 1-4
από Πάμε Μπάλα
στις 25/10/2020

 

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε σήμερα στις Σιταποθήκες μεταξύ της ΔΑΦΝΗΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΩΝ και της ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ με νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 1-4...

Το ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ του Παύλου Πλαφαδέλη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό και μόλις στο 3' ο Τσερεγκούνης έκανε το 0-1 μετά από ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας.

 Στο 12' ήρθε το 0-2 από τον Αλιάσι με κοντινό σουτ από το ύψος της περιοχής. Στο 18' έγινε το 0-3!

Ο Χαβέλας εκτέλεσε εξαιρετικά κόρνερ από τα αριστερά, και ο Κατσανέας έγραψε το 0-3! Κάπου εκεί το ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ κατέβασε στροφές και ο αγώνας έχασε τον έντονο ρυθμό που είχε.

Στο Β' ημίχρονο η ΔΑΦΝΗ ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά τις μεγάλες ευκαιρίες τις έχασε και πάλι το ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ...

Στο 49' σουτ του Χοτζάϊ έφυγε λίγο άουτ, στο 57' μετά από σέντρα του Αλιάσι ο ίδιος παίκτης αστόχησε από κοντινή απόσταση, και στο 60' είχαμε την μεγαλύτερη ευκαιρία: ο Μποτρομλής, που μπήκε στην επανάληψη, ανατρέπεται από τον Γεωργάκη, και το ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ κερδίζει πέναλτι!

Το εκτελεί κάπως χαλαρά ο Χοτζάϊ και αποκρούει εξαιρετικά ο Καλτσάς στην αριστερή του γωνία!

 Στο 83' η ΔΑΦΝΗ μείωσε σε 1-3 με τον Μαστροπαύλο μετά από τραγικό λάθος της αμυντικής λειτουργίας του ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ. Τελικά, στο 89' ο Χανιώτης έγραψε το τελικό 1-4 μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια από τη δεξιά πλευρά του γηπέδου! Ήταν ίσως το καλύτερο γκολ του αγώνα...

Οι συνθέσεις:

ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠΟΥΡΙΩΝ Καλτσάς, Κατσαβριάς, Γαλιατσάτος, Γεωργάκης, Νασράλλα (28' Κεχαγιάν), Καραγιάννης (78' Αναστάσης), Σιγάλας (55' Αμπατζής), Νταλίπι, Κωνσταντάρας, Παναγιωτόπουλος, Μυρλίδης (55' Μαστροπαύλος)

 

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ Τσιάμης, Κατσανέας (46' Κορέντιος), Βλάχος (69' Χανιώτης), Παπακωνσταντίνου, Νίνος, Τσίκλος, Αλιάσι, Ραματιάς, Τσερεγκούνης (46' Μποτρομλής), Χοτζάϊ (69' Γιαννίκος), Χαβέλας (82' Μπάνος)

 

Ο διαιτητής Ευαγγελίδης και οι βοηθοί Αντωνόπουλος και Τζιώτης ήταν πολύ καλοί