Σήκωσε την κούπα ο Εθνικός Πειραιώς (2-0) τον Αίαντα Σαλαμίνας

Σήκωσε την κούπα ο Εθνικός Πειραιώς (2-0) τον Αίαντα Σαλαμίνας
από Πάμε Μπάλα
στις 22/03/2023

 

Με τα γκολ των Μακρυγιάννη και Αντωνίου, ο Εθνικός επικράτησε 2-0 του Αίαντα Σαλαμίνας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και σήκωσε το Κύπελλο Πειραιά!

Κυπελλούχος Πειραιά είναι και με τη… βούλα ο Εθνικός, αφού μετά από έναν συναρπαστικό τελικό κόντρα στον Αίαντα Σαλαμίνας μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πήραν τη νίκη (2-0) και σήκωσαν την κούπα μπροστά στους οπαδούς του!

Οι Μακρυγιάννης και Κωστής γύρισαν τρομερά τη μπάλα στο 45′, ο πρώτος πάτησε περιοχή και εκτέλεσε τον Σαββάκη για το 1-0! Στο 80′ ο Ζωγραφάκης έκανε τη σέντρα και ο Αντωνίου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα (2-0) που έδωσε το… έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς!

Θυμίζουμε πως ο Εθνικός πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στοχεύει στην άνοδο στη Super League 2 ενώ ο Αίας μέχρι και την προηγούμενη Κυριακή ήταν ο δεύτερος διεκδικητής του τίτλου στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΠ.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Πίνης, Πλουμάτος (81′ Ζαμάνης), Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης, Παπαγεωργίου, Μαλάι, Διάκος (62′ Αντωνίου), Δρόσης (72′ Μπερνιδάκης), Μακρυγιάννης, Σάμιος (62′ Δώδας), Κώστας (62′ Παπαγγελής)

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Τάσος Ανδριώτης): Σαββάκης, Λάσκα (46′ Ζοτάϊ), Λιάτος(81′ Ράμφος), Φιαμέγκος, Γεωργίου, Κοκλιώτης, Αποστολίδης, Μπιλίμπασι (81′ Λαζάκης), ΤΖαβάρας, Ατματσίδης, Χατζής.

Πηγή: sport-fm