Πήγασος Αγίου Διονυσίου Ι Συνεργασία με κορυφαία ψυχολόγο!

Πήγασος Αγίου Διονυσίου Ι Συνεργασία με κορυφαία ψυχολόγο!
από Πάμε Μπάλα
στις 28/08/2023
Δελτίο τύπου
«Μία σπουδαία συνεργασία για την ομάδα μας με μια εξαίρετη επιστήμων πάνω στο κομμάτι της αθλητικής ψυχολογίας. Η ομάδα μας θέλει να ανεβάσει το επίπεδο και τις παροχές της στους ποδοσφαιριστές μας και για αυτό δημιουργεί μια συνεργασία σε αυτό το το κομμάτι με την κ.Ευθυμία Κίννα μια κορυφαία ψυχολόγος.
Η Ψυχολογια ειναι ενας τομέας άρρηκτα δεμενος με τον Αθλητισμό και αυτο διαφαίνεται σε ολες τις ιστορικες αναφορές οπως και στη γνωστή φράση "Νους υγιης εν σώματι υγιεί".
Στοχος της Αθλητικής Ψυχολογίας ειναι η στηριξη των αθλητών, η ενδυνάμωση της ομαδας, η προαγωγή της ευγενούς άμιλλας και συνεργατικότητας μέσα σε ένα ομαδικότητας, κατανόησης και δυνατών δεσμών.
Η κα Κιννα Ευθυμία είναι Ψυχολόγος, MSc - Ψυχοθεραπεύτρια και πέρα από τις Μεταπτυχιακες της Σπουδες στους τομεις της Ταυτότητας και των Διαπροσωπικων Σχεσεων και της Εγκληματολογιας, απο το 2019 ασχολείται με το κομμάτι του Αθλητισμού με συμμετοχή ως ομιλήτρια σε διεθνή Συνεδρια και Forum Αθλητισμου ειδικά για το Ποδόσφαιρο.
Παράλληλα, εργάζεται ως Ψυχολόγος απο το 2019 στην ¨Ιατρική Άσκηση¨ Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στην Αγία Παρασκευή, καθώς και στις Αθλητιατρικές Κλινικές ¨Diatasis Cardio¨ στην Αργυρούπολη και ¨Elite Clinic¨ στο Ο.Α.Κ.Α.
Επιπρόσθετα, ως Εξωτερικός συνεργάτης συνεργάζεται με την Α΄ Πανεπιστημιακή Κλινική του Αιγινητείου Νοσοκομείου στα Ιατρεία Θεραπείας Συμπεριφοράς κα Ψυχοσεξουαλικών Διαταραχών καθώς και ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ειδικό Κέντρο Εφηβικής Ιατρικής και Έδρας UNESCO Εφηβικής Υγείας και Ιατρικής στο Χωρέμειο Ερευνητικό Εργαστήριο της Α΄ Παιδιατρικής Πανεπιστημιακής Κλινικής.
Πέρυσι έλαβε μέρος και στην εκπαίδευση και αξιολόγηση των ποδοσφαιριστων του "Elite Youth Development Football Camp 2022" της Aposporis.Football
Τέλος είναι συνεργάτης στην τηλεοπτική εκπομπή "Υγεία Πάνω από όλα" του Αnt1 όπου παρουσιάζονται θέματα που αφορούν την Ψυχική Υγεία.
κ.Κιννα σας ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς για την συνεργασία που ξεκίνησε».