×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 553

Επιστροφή στο «σπίτι» για Λαζάκη

Επιστροφή στο «σπίτι» για Λαζάκη

Πιστοί στις υποσχέσεις τους στον Ερμή Κορυδαλλού, μιας και προ ημερών είχαν προαναγγείλει την ανακοίνωση της συνεργασίας με ένα ποδοσφαιριστή που θα προκαλέσει έκπληξη. Και έτσι και έγινε, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Σταύρο Λαζάκη, έναν παίκτη προερχόμενο από τα σπλάχνα της ομάδας.

από
στις 25/07/2015

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ουσία - ποιότητα - εξαιρετικός χαρακτήρας. Αυτά ίσως είνα και λίγα για να χαρακτηρίσουν τον Λαζάκη Σταύρο, την επόμενη σπουδαία μεταγραφή της ομάδας μας. Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος προερχόμενος από τα σπλάχνα της ομάδας μας επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια με τελευταίο στάθμο της εξαιρετικής του πορείας στο Πειραΐκο ποδόσφαιρο την Ειρήνη 2005.

Καλως ορίζουμε τον "επαναπατρισμό" ενός δικού μας παιδίου. Σταύρο καλως όρισες και πάλι στην ομάδα καλή χρονιά με υγεία».

Παράλληλα ο νεαποκτηθείς ποδοσφαιριστής, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ερμή, υποστηρίζοντας πως είναι τιμή που επιστρέφει σε αυτό το σύλλογο.

«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος και χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα όπου ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Θέλω να δηλώσω οτι σε αυτή την νέα προσπάθεια για την δημιουργία και πάλι ενός ισχυρού Ερμή ενός σωματείου που ενεπνευε σεβασμό σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, όταν εγώ ξεκινούσα το ποδοσφαιρο, είναι ιδιαιτερα μεγάλη τιμή που η Διοίκηση επέλεξε και εμένα να είμαι ξανά μέλος της. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και να καλέσω όλο τον κόσμό του Ερμή που τόσα χρόνια έχει απομακρυνθεί για τον οποιοδήποτε λόγο να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αυτής. Ευχαριστώ».

Με την ολοκληρωση της μεταγραφής του Λαζάκη, κορυφαίο στέλεχος της Διοικησης ανέφερε, πως ολοκληρώθηκε ο πρώτος βασικός κύκλος ενίσχυσης της ομάδας σε καίριες και νευραλικές θέσεις βάση των εισηγήσεων του προπονητή Ανδρέα Μπαρμπολούτσι. Από εδώ και πέρα ή ομάδα αναζητά εξαιρετικές περιπτώσεις που θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο την δυνατότητα να έρθουν και να γίνουν πραγματικότητα οι στόχοι της ομάδας το δυνατόν γρηγορότερα.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά 10 Αυγούστου αρχικά στο ΕΑΚ Κορυδαλλού με την διανομή του νέου αθλητικού υλικού και καθημερινές προπονήσεις. Σε νεώτερη ανακοίνωση θα δωθεί και το πρόγραμμα των φιλικών της ομάδας