«Κάτοικος» Γ΄ Εθνικής ο Ποσειδώνας, 2-1 την Καρίτσα στον τελικό Πιερίας

«Κάτοικος» Γ΄ Εθνικής ο Ποσειδώνας, 2-1 την Καρίτσα στον τελικό Πιερίας
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 29/05/2017

Η… τρίαινα του Ποσειδώνα «χτυπά» ξανά, με την ομάδα Πόρων Πλαταμώνα Παντελεήμονα, μετά από δυο αγώνες-θρίλερ (το μπρα ντε φερ κράτησε όλη τη χρονιά, αλλά και στο κύπελλο), να κάνει το νταμπλ, κερδίζοντας 2-1 την Καρίτσα, στο γήπεδο Βατάν και πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.


Κατακτητές της κορυφής οι «κυανόλευκοι» του Παναγιώτη Παρασίδη, έφεραν εις πέρας την φετινή αποστολή τους, εκμεταλλευόμενοι όχι τόσο το αβαντάζ της έδρας (έχασαν στο πρώτο ματς), όσο το ψυχολογικό προβάδισμα της πρωτοπορίας στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά και το «αβάντζο» που έδινε και η ισοπαλία.

Για τον Ποσειδώνα σκόραραν οι Καλαμπάκας (45΄) και Κυρτέγος (80΄), ενώ προσωρινά είχε ισοφαρίσει για τους «κιτρινόμαυρους» του Σάκη Λιάγκα ο Ταρασιάδης (60΄).

Οριζόντιο δοκάρι είχαν οι πρωταθλητές, στο 90΄ με τον Γκουδάρα. Διαιτητής ήταν ο Παπαργυρίου (βοηθοί Γιαμούζης, Μηνούδης).


ΚΑΡΙΤΣΑ: Τσιλεγκερίδης, Τζιάμας (65΄ Ελυσιάδης), Αετός, Μπουτογιάννης, Ευθυμιάδης, Δαλαμήτρας, Παπαστεργίου (58΄ Δεμηρτζόγλου), Τρικαλόπουλος, Ταρασιάδης, Μητράκας (58΄ Ανδρονικίδης), Μαυρίδης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γκεβρέκης, Σδούγκας, Αποστολίδης, Κολαξίδης, Κατσαρός, Τροϊρης, Οικονόμου (88΄ Γιαπιτζής), Παυλίδης, Χρυσόπουλος (70΄ Γκουδάρας), Κυρτέγος (90΄ Γκανάβας), Καλαμπάκας.