ΣΟΚ στην Κερατέα Ι Παραλίγο τραγωδία με ποδοσφαιριστή

ΣΟΚ στην Κερατέα Ι Παραλίγο τραγωδία με ποδοσφαιριστή

Ο ποδοσφαιριστής είναι καλύτερα στην υγεία του και υποβάλλεται σε εξετάσεις αυτήν την ώρα στο Νοσοκομείο

από Παμε Μπάλα
στις 24/02/2024
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

Ένα αναπάντεχο και ταυτόχρονα δυσάρεστο γεγονός ήταν η αιτία της οριστικής διακοπής του αγώνα της ΕΠΣΑΝΑ ανάμεσα στον Άρη Βούλας και τον Κεραυνό Κερατέας σήμερα το απόγευμα.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων Σπύρος Παπασπύρος λίγα λεπτά μετά την είσοδο του ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο έπεσε στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν να του γυρίσει η γλώσσα και να σημάνει συναγερμός στα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων .

Με την έγκαιρη συμβολή των γιατρών και τις πρώτες βοήθειες που προσφέρθηκαν ο Σπύρος Παπασπύρου ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου αφού διέφυγε τον κίνδυνο , υποβάλλεται σε συνεχόμενες εξετάσεις για να είναι βέβαιο πως δεν θα υπάρξει κάποια επιπλοκή περαιτέρω.

Ασφαλώς και η ανακούφιση σε όλους τους φίλους και συγγενείς πήρε την θέση της αρχικής τρομάρας , και ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο κόσμος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο εύχονται στον εξαίρετο χαρακτήρα πάνω από όλα Σπύρο Παπασπύρου να επιστρέψει σύντομα υγιής στην οικογένεια του και την οικογένεια του Κεραυνού Κερατέας.  

 

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ εύχεται στον Σπύρο γρήγορα σιδερένιος να επιστρέψει στα γήπεδα και στην οικογένεια του.